B&K Senior Klub

Arkiv: 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011

18. marts 2020

Corona-virus:

Alle møder og arrangementer indstillet

Kære medlem,

B&K Senior Klub indstiller alle medlemsaktiviteter indtil vi er på den anden side af Corona-pandemien - foreløbigt til den 1. juni 2020.

Besøget i Mærsk Tårnet - og yderligere arrangementer under planlægning til forårssæsonen - er derfor stillet i bero og det samme gælder andre medlemsaktiviteter, herunder åbent hus i Historisk Samling.

Vi forventer, at alle arrangementer bliver gennemført på et senere tidspunkt. Du vil modtage yderligere information om status senest den 1. juni.

Vi sender vore bedste ønsker, og glæder os til snart at kunne mødes i klubbens regi igen.

På bestyrelsens vegne,

Jørgen Braasch

25. februar 2020

B&K Senior Klub arrangerer:

Besøg i
Mærsk Tårnet

- Rundvisning, kaffe
og kage

Foto:
C.F. Møller/Adam Mørk

Tid:

Onsdag den 1. april kl. 14.00 til ca. 16.00.

Sted:

Københavns Universitet, Blegdamsvej 3 B, 2200 København N

Pris:

Kr. 156,- per deltager – inkluderer rundvisning, kaffe og kage.

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at indbetale beløbet på B&K Senior Klubs konto
(se nedenfor) senest onsdag den 18. marts 2020.

NB - Begrænset antal pladser!

Foto: Nikolaj Rentzmann
Det nye fyrtårn for Københavns Universitet, Mærsk Tårnet, ligger på Nørrebro midt i København og markerer et nyt kapitel for den danske forskning i sundhed. Opførelsen af Mærsk Tårnet begyndte i 2012, og bygningen blev indviet i januar 2017. De henved 10.000 forskere og studerende har fået 42.700 m2 ultramoderne faciliteter til forskning og undervisning i sygdomme og sundhed.

Kom med ind bag facadens 3300 kobberskodder og helt ind på laboratorieetagerne. Oplev den prisvindende og energieffektive arkitektur med imponerende auditorier og hyggelige studiekroge. Kig ud over byen – og helt til Sverige - fra 75 meters højde. Mærsk Tårnet er med sine 15 etager over gadeplan lidt højere end Rigshospitalets helikopterplatform. Du kan komme med ned i Panums kældergange farvelagt af kunstneren Poul Gernes og, hvis det ikke er optaget, måske se et konferencelokale med det mest moderne tekniske udstyr.

Efter en god times rundvisning - omkring kl. ca. 15.15 - indtager vi kaffe og luksus-muffins på tårnets øverste etage mens vi nyder byens måske bedste udsigt.

Tilmelding og betaling
Indbetal venligst kr. 156,- per deltager på B&K Senior Klubs konto i Danske Bank – nr. 1551-10842522. Husk i nævnte rækkefølge at skrive 1) dit 3-cifrede medlemsnummer, 2) dine fornavnes forbogstaver 3) dit efternavn (og kun det) i netbankens skrivefelt for tekst til modtager.

Arrangør og kontaktperson
Connie Christiansen, e-mail: harryc@outlook.dk – mobil 4089 4937.

Foto: Nikolaj Rentzmann

12. januar 2020

Husk at tilmelde dig nytårskuren 2020!

B&K Senior Klub afholder sin årlige generalforsamling og nytårskur onsdag den 5. februar 2020 kl. 16.30-22.00 i Brüel & Kjærs kantine.

Nytårskuren er traditionen tro med velkomstdrink og middag. Festlighederne styres igen i år af vor toastmaster Hans Konstantin-Hansen mens festmusiker Torsten Søgård sidder ved keyboardet. Han vil levere dæmpet musik til maden og spille op til fællessang - og eventuelt en svingom

Tilmelding til nytårskur
Af praktiske hensyn sker tilmeling ved indbetaling af et mindre beløb.

Tilmeld dig ved at indbetale kr. 20,- på B&K Senior Klubs konto i Danske Bank – nr. 1551-10842522. Husk i nævnte rækkefølge at skrive 1) dit 3-cifrede medlemsnummer, 2) dine fornavnes forbogstaver 3) dit efternavn (og kun det) i netbankens skrivefelt for tekst til modtager.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 29. januar.

Læs mere i det materiale, der er sendt til alle medlemmer:

Vi ses den 5. februar!

B&K Senior Klub